På tävling med formfin Hibbi.

Stall Lövholmen

I söndags var det tävlingsdax igen för Hibbi som faktiskt fortsätter att förvåna mig med sin mognad. Tänk att hon kan rulla på så här i klasserna nu i jämförelse för några år sedan. På framridningen på den här tävlingen så tyckte jag ett tag att hon kändes trött, men faktum är att hon nog bara var avslappnad och jag är så ovan vid det att det är lätt att tro att något är fel ha ha.. ? Men väl inne på banan så taggar hon till precis lagom. 

Fin anläggning i Bromma.

Måste börja med att säga att Äppelviken var en väldigt trevlig tävlingsplats att vara på, supernära till allt. Passar mig utmärkt!??

Det gjorde ju inte saken sämre heller att solen för en gångs skull sken denna dag.☀️

Ingen omhoppning denna gång.

Tyvärr föll en bom på en annars jättefin runda. Det retade mig lite att jag inte fick rida omhoppningen, jag har ju lite blodad tand nu förstås efter två vinster senast ? men det ville sig inte med ett snöpligt pet i kombinationen. Möjligen tittade Hibbi till lite där för att det stod längs med väggen men ja, äsch jag vet inte ibland är det meningslöst att analysera när det känns väldigt bra. Det är bara att rida bättre nästa gång och låta det bli lite starter också innan man utvärderar något.

Få tävlingar kvar i år.

Det är inte så mycket tävlingar kring Stockholm att rida den här tiden på året så det är nog bara någon eller max två starter kvar för i år, men min plan har hela tiden varit att tävla lite mer i vår så, så får det bli.

På vift i Örebro.

Igår bar det av över dagen till Örebro när Fredo hade ett gig där och skulle spela med Danny.

Jag passade på att åka med för att träffa Jennifer som tidigare hjälpt till här hemma och ridit mina hästar. Vi hade en jättemysig dag, åt gott förstås både en och två gånger under dagen..

…och åkte bland annat och hälsade på hos Linn Hörnvall som driver sin hästverksamhet där med en väldans massa hästar i stallet. Puh, blev lite trött bara av tanken att rida så mycket hästar om dagarna, men samtidigt inspirerad också.

De stod där i stallen och såg så fina ut allihopa, vi gick runt och klappade och hälsade på många av pållarna som stod där fint klippta och rena… Det är annat det än här.. Jag har förvisso klippt Hibbi och ska klippa Chindra och Activia också men eftersom jag har dem ute så mycket så helklipper jag inte längre. Både för- och nackdelar med att inte helklippa, men den största nackdelen är helt klart att hästarna blir så smutsiga när det är sådant här otroligt tråkigt och dåligt väder med mycket regn så som det varit denna höst.?

Phantasia

Har varit på återbesök på kliniken och har fått börja ridas lite inför ytterligare ett återbesök om några veckor när vi ska göra upp en plan för henne hur hon ska fortsätta, det är möjligt att behöver bli lite lugnare för henne med tävlingar framöver.

I övrigt har det som vanligt varit full rulle – igen – OCH fortfarande. Alltså det är verkligen inte min starka sida att tömma i kalendern… Men jag jobbar på det!?