Pausar i hästletandet

Stall Lövholmen

Det närmar sig Skrållans besök på Strömsholm, närmare bestämt i nästa vecka, för ett andra utlåtande och jag har nu hittat en del intressanta hästar att se på så nu kommer det bli en paus i letandet, inte värt att riskera att det blir ett av mina kända beslutsvånde-scenarion med för många intressanta hästar!!

Dels så hinner jag inte med att se på fler hästar än de jag hittat vilket är ungefär 5-6 st, om jag nu kommer titta på alla vet jag inte, men det är så det räcker just nu i alla fall. Det är varierande åldrar från 3-6 år, alla ston förstås, och storleken är från 1.60-1.70, de flesta rätt små faktiskt.
Har aldrig tidigare provat så många hästar egentligen utan oftast hittat ganska rätt direkt. Men det vet man ju aldrig om det blir lika nu, eller om det blir någon häst alls.. ha ha.. ingen kanske är rätt? 😉

Det är i alla fall bra att det är gott om tid att se dessa hästar för min ekonomi tillåter ju inga färdiga hästar som det brinner i knutarna att köpa för att andra köpare drar i dem, utan det här handlar snarare om unghästar som inte är så rutinerade eller ens ridna alls och flera av dem är inte på annons utan via kontakter. Skönt att slippa stressa fram ett beslut eller köp. Skrållan är ju nummer ett förstås i prioritering och mycket hänger på hur det blir med hennes prognos.

Känns i alla fall kul att inom några veckor åka och se några hästar och i samband med det kan jag även hälsa på lite bekanta i krokarna så blir det en trevlig social tripp på det viset också 🙂