Pay´n Jump med grållorna!

Stall Lövholmen

Idag har vi i ”Team Lövholmen” varit på pay´n jump i Södertälje med Skrållan och Phantasia. Det blev en lyckad dag och piloten Tessan skötte sig superbra och hästarna var taggade!

Det är bitvis påfrestande att åka med båda hästarna, främst för att de också är ovana vid detta och att lämna varandra när den ena ska ridas och skriker gör de ju för fullt för att meddela att det inte känns ok! Suck… men det gick ändå rätt bra idag. Nöjda är de förstås över att få ut och åka tillsammans! Står stilla som två änglar i bilen vare sig den rullar eller står stilla!

grållornaibilen

Väl framme var vi ju många idag, vårt lilla ”team” som kunde vara behjälpliga, en inte alltför vanlig tävlingsdag med andra ord, annars är det ju bara jag och Natalie som hjälps åt. Riktigt lyxigt numera alltså!

teamet

Madde åtog sig att ta hand om Skrållan medan Phantasia, som var först ut av dem, reds fram skrikandes som en nyfödd bebis i ridhuset. Skrållan svarade till en början lika hysteriskt men lugnade sig förvånansvärt snabbt!
Duktig 🙂 Det kanske kan gå att få dem rätt lugna tillsammans till slut?!

maddeskr

Phantasia blir ganska på hugget av situationen när Skrållan är med och allt är lite mer uppskrivat så det är väldigt tacksamt när man ska rida henne för hon blir väldigt pigg, så hon och Tessan studsade enkelt runt i 90 cm klassen som Ph fick hoppa idag, det var så länge sedan hon var ute nu så hon mår bra av lite enkel nivå att starta upp med och Tessan har ju bara ridit henne ett par gånger innan så får de lära känna varandra lite 🙂

tessanph

Lika bra gick det med Skrållan, hon koncentrerade sig mycket bättre på framridningen än Phantasia och gick även hon nolla på banan men hon hoppade 1 m idag för att förbereda sig inför nästa veckas tävling.
Så det blev full pott idag! Mycket bra jobbat Tessan och grållorna!! 🙂

grållornaotessan

Väl klara med hoppningen var grållorna så nöjda – och trötta! De är liksom lite som syskon, väldigt nära varandra men kivas till och från när de har olika åsikter, uttrycket hos dem är ofta väldigt lika och de har liksom blivit väldigt synkade i allt! 😀

skrph3skrph2skrph1

De fick förstås godis och såg så nöjda ut, vi var också jättenöjda och vädret fint och allt var helt enkelt toppen! Vilket team, tack för er hjälp idag!!!

Här kommer film från dagens två klasser också!

Phantasia 90 cm

Skrållan 1 m

Om en vecka åker vi till Mälarhöjden och tävlar på ”riktigt” – ska bli jätteroligt! 🙂