Phantasia äntligen igång!

Stall Lövholmen

Phantasia börjar nu komma igång på riktigt efter all väntan med fraktur och efterföljande behandlingar och återbesök. Känns helt fantastiskt, hon är verkligen fin i kroppen, mjuk och rörlig och väldigt framåt!

Det är faktiskt länge sedan hon känns så bra som hon gör nu så jag är så inspirerad att rida henne just nu och som läget är nu har jag ju bara henne igång men snart är det även dags för Skrållan att komma igång så inom kort är det alltså 3 hästar att rida, ska bli väldigt kul att komma igång lite mer med alla och tycker det är härligt när det känns så här bra. Hoppas att Skrållan också kommer göra det! Quramie gör ju framsteg men det är ju en lite annorlunda prognos på henne, går det så går det så att säga.

Phantasia har i alla fall fått ett välbehövligt bad denna vecka, hon blev så ren och fin och svansen så vit som den kan bli och nu regnar det ju inget heller så hon håller sig fin om dagarna trots att hon såklart rullar flera gånger om dagen 😉

Lite tjock om magen är hon dock fortfarande men det går ganska snabbt över nu när hon går i ”bant-hagen” för att komma i form 😀

 

Idag har jag också anmält oss till troligtvis första tävlingen för i höst vilket blir på SFK i augusti på deras gräsbana om inte vädret blir dåligt vilket man får hoppas att det inte blir för det är ju inte ofta man får möjlighet att rida på den banan numera sedan de slutade med de årliga tävlingarna där.

Ser fram emot det och kommande start av träningarna hemma! Hoppas, hoppas att det inte blir mer otur nu med skador!!!