Phantasia opererad!

Stall Lövholmen

Var i tisdags iväg till kliniken för att checka läget på Phantasia som inte riktigt känts helt 100 efter sin fraktur, trodde dock inte att det var den som var problemet fortfarande utan det kändes mer som det kunde ha blivit någon slags överbelastnings/ledhälta i samband med frakturen. Hursomhelst, väl framme på kliniken hade hon inga reaktioner på böjprov, mycket positivt! Det är ju ofta man liksom hittar något när man väl åker in.

Så då röntgades fakturen om och det var ju inte bra, det hade ju inte alls läkt som det skulle och med det menas att hon inte direkt är halt men en del av benet som varit av rör sig fortfarande och kan i västa fall trycka på gaffelbandet när hon då skulle hoppa ex och det var ju vid hoppning jag tyckte hon var konstig innan jag åkte in.

Vet. som jag haft tidigare, dock inte vid frakturen och åb av detta, menade att detta skulle opererats direkt vid första åb när man såg på bilderna att det inte läkte som det skulle. Suck! säger jag bara, varför kunde inte den vet. som kollade henne på åb sagt det då?? Inkompetenta vet säger jag bara!!! Frakturen skedde ju i oktober 2011 och åb i november, hon hde kunnat vara op och klar för flera månader sedan och igång nu!!!!

Jag fick i alla fall en tid för operation dagen efter och igår torsdag fick jag efter nervös väntan på hur det gått fått ok att hämta hem henne igen 🙂 Det är ju alltid nervöst med sövningen o allt men det gick bra! Så nu väntar en (förhållandevis kort) konvalescens och åter igen igångsättning då. Ingen aning när hon kommer vara igång då man måste känna sig för med denna igångsättning men det ska anses som ett enklare ingrepp med få biverkningar efter.

Firade hemomsten och det goda resultatet med en dag utan täcke i det varma vädret, både Skrållan och Phantasia njöt och solade sig hela dagen! 🙂