Phantasia vinst i Msv C!

Stall Lövholmen

Årets första tävling blev en dressyrtävling och Phantasia blev först på tur. Gullan styrde runt som bara den och knep vinsten i Msv C:2 med 67%. Alltså så kul! 😀

Vi åkte iväg utan förväntningar, i alla fall jag, Phantasia är väl inte direkt i någon toppform för just Msv men ändå tillräckligt igång för att tävla, men någon vinst tror jag inte att jag hade i tankarna i alla fall.
Jag tänkte att det borde väl vara ganska ringrostigt med formen men tji fick jag 😉

ph1

Gullan har ridit flitigt inför starten och så gjorde de tillsammans en sådan där ritt som bara blev så jämn och fin och domaren gillade vad som visades upp och den blå-gula rosetten satt sedan på Phantasia!

Tokbra typ!!
Hon är en så härlig häst Phantasia, så positiv jämt och tycker alla aktiviteter är roligt och öronen alltid framåt, aldrig en sur min eller att hon inte vill jobba – en fantastisk häst!! <3

Phstårmrosett

Nu planerar vi för Msv B… I alla fall jag.. ha ha. Kanske får vi till det innan Gullan åker till Grekland t o m, det vore roligt att testa! Det är ju inte svårt att testa när man slipper vara pilot ha ha så jag tycker definitivt att vi ska göra det eller hur Gullan och Phantasia?! 😀

phrosett1a