Planering

Stall Lövholmen

Just nu pågår en administrativ vecka med planering i massor, beställning och beräkning av grus till rasthagar, sjukhagar och nya stallet, material och planering för det sista arbetet med nya stallet som påbörjas inom någon vecka och så ska ridhuset snart fixas lite med salt igen. Det är flertalet nya hyresgäster på ingång om bara en vecka så nu behöver det mesta struktureras och bli klart så planering för höstens träning och stallpass schema, städschema mm info är klart i god tid!

Det blir en del pappersarbete vilket jag i och för sig tycker är kul men det tar lätt hela dagarna att maila, ringa, skriva, tänka och få till alla punkter som ska bli klara. Känns i alla fall skönt nu att ha det mesta klart eftersom stallet snart är fullt med nya hyresgäster!

Varvar med ridning mellan göromålen och denna vecka är det ju ”bara” Skrållan och Phantasia som ska motioneras eftersom Quramie bara går i skrittmaskinen efter sin behandling i måndags. Det är väldigt varmt ute nu, inte min grej detta med sommarvärme, sol, 18 grader och lite blåst är bäst! Skrållan och Ph får en dusch varje dag och rullar i flera minuter och flera omgångar efter vi är klara, roar mig åt att se på dem och ta ett och annat foto, de har ju så rolig stil båda två 😀