Proppfullt med fint i bloppisen!

Stall Lövholmen

Nu är det påfyllt och helt proppfullt med nya fina saker i bloppisen på Stall Lövholmens webbsida. Det blev en rejäl rensning för några år sedan då jag plötsligt insåg att jag inte behövde så mycket saker som jag hade ha ha… Förmodligen behövde jag det aldrig från början heller men ”villhöver” gör sig hörd på olika fronter genom livet. Ibland är det hästsaker och ibland får vi diller på musikprylar eller något annat kul.

Täcken i nyskick!

I bloppisen finns till exempel de här fina täckena som antingen är nya eller i nyskick!

Ridbyxor i alla möjliga färger!

Fullt med ridbyxor är det också från stl 40-46 och i alla möjliga färger!

Ridstövlar!

Har insett att de här fina stövlarna från Ariat inte kommer till så mycket användning, jag envisas ju med att gå i mina gamla ”trasor” med tjocka strumpor i istället så dessa har också åkt ut till försäljning!

…Och de bruna DeNiro som var lite för långa till mig från början har gjort sitt när det gäller skavsår så de passar nog bättre på någon annan! 👍😃

Snygga skärp!

Blingigt eller klassiskt från Dyón? Båda är helt nya, jag är visst ingen skärp-människa trots allt så till superpris borde de här göra någon annan glad!

Perfekta sommarjackor från Equiline!

Silvrig i lite mindre stl S eller marin med snygg brodyr i stl M? Kolla in i bloppisen, de här finns att köpa till riktigt bra pris! Perfekta tunna jackor nu till sommaren!

Dunjackor som fungerar året om!

Nytt i bloppisen är även dessa färgglada dunvästar från Kingsland. Den rosa i stl M är lite tjockare dunväst och mer standard dam modell medan den turkosa är en tunnare dunväst stl XL på lappen men myyyycket mindre i storlek!

Klicka här så kommer du direkt till bloppisen. Rabatt lämnas givetvis vid köp av fler saker och om inget annat anges ingår i frakt i alla priser!

Annars då?

Jodå, här rullar det på som vanligt. Fullt med projekt förstås. Just nu har vi tagit tag i att göra färdigt en del jobb i vår musikstudio, sånt där ni vet som liksom inte vill bli av fastän man går och tänker på det hela tiden. Ibland i flera år.

Efter några krafttag med bland annat byggnation av en hylla i snickeriet på gården så börjar jag se en ljusning att studion faktiskt kommer bli så där ”helt klar” nu sisådär 13 år efter att vi byggde den… Men, men, bättre sent än aldrig va?! 😋

Våren kom ju tidigt i år så ridbanan har varit så här fin ett bra tag nu och den ”braiga” (och gulliga!) John Deere traktorn fick komma ut och lufta sig ovanligt tidigt denna vår och inte blev det mycket till att ploga i vintras heller. Inte mig emot dock ska tilläggas… 😁

I hästfamiljen har vi nog nu fällt vinterpälsen allihop tror jag, hästarna bokstavligen och jag mer i känslan kanske…😂 Vi myser i alla fall tillsammans i solen om dagarna och det känns ungefär så bra som Hibbi ser ut att tycka på den här härliga bilden!