Pysslar. Tvättar. Rensar…

Stall Lövholmen

Har spenderat några dagar med att rensa i skåp, pyssla i stallet och påbörja den städning jag borde gjort där redan förra året. Det är bra dammigt där inne nu. Men lätt att liksom hoppa över det när hästarna inte bor där så mycket. De är ju ”ute-hästar” mest numera ha ha… alltså bor i sin lösdrift. Hursomhelst är det trevligt när det är rent och fräscht i stallet OCH i sadelkammaren varav sistnämnda är betydligt enklare att starta igång med.

Hur hamnar alla saker i skåpen??

När man väl börjar rota runt i saker så inser man hur mycket saker man har…! Helt sjukt mycket onödigt och jag har ställt mig frågan många gånger nu de senaste dagarna hur det kan komma sig att man inte tänker till innan man köper vissa saker. Nä, då är minsann tankarna helt andra…

-”men guuuud vilken fin färg… den skulle Hibbi passa i!”… eller liknande. Suck. Då blir det konsekvenser i slutändan vill jag lova när sakerna mest ligger där och är fina. Som jag tidigare påtalat i den här bloggen så tror jag ibland inte att jag behöver mer än ett utetäcke var till mina hästar, i alla fall de senaste åren när de vare sig varit helklippta eller tävlat så där mycket som jag gjorde förr. Då fanns det väl en viss ruljans och behov av grejor.


Hibbi håller sällskap medan jag pysslar i stallet (men hon väntar nog mest på godis…)

Tycker mig ana ett liknande system på kläder till mig själv, vissa saker kan jag bara inte förstå varför jag köpt medan jag sliter ut andra kläder tills de verkligen inte går att ha dem på sig längre. Vilket pucko kan inte dra slutsatsen att köp inte de där tröjorna eller vad det nu är som jag ändå inte kommer använda.
Någon som känner igen sig??

Massor påfyllt på Bloppis!

Hursomhelst har jag nu tagit tag i detta och på bloppisen här på sidan finns nu mycket godis vill jag lova!
Ta en titt där vetja! Tipsa gärna andra också!

Upplever sommaren i år.

I övrigt har det varit jobb i studion i kombo med fortsatt lata dagar här och speciellt under helgen då vi har haft besök av Fredos mamma vilket alltid är lika trevligt. Hon har en förmåga att skänka avslappning till oss båda och vi fördriver tiden med allt och ingenting känns det som. En rätt trevlig känsla!

För första gången på mycket länge så ”upplever” jag sommaren eftersom inte mina dagar bara består av jobb som tidigare år. Är nöjd med den nya livsstil jag försöker anamma som ska innehålla både nytta och nöje framöver. Den har i alla fall börjat forma sig även om det kommer att kräva ett långsiktigt ”arbete att inte arbeta för mycket!” ?