Qido till salu!

Stall Lövholmen

Har beslutat mig för att kanske sälja Qido… 🙁 av flera anledningar men kanske mest för att han är så fin och kanske inte borde kastreras så tidigt som jag tänkt, i höst, för att det ska fungera praktiskt här med alla mina ston… Har faktiskt ingen vidare koll på detta med att visa hingstar för bruksprov och vilka som egentligen har en chans där, inte är det många i alla fall, men tanken har slagit mig några gånger om han är tillräckligt fin/korrekt för detta och vem som i så fall ska göra den resan? Inte jag känner jag helt klart. 

Så därför provar jag nu att lägga ut honom på annons och ser om det överhuvudtaget finns något intresse. Han kostar ju en del men har också kostat att producera och det finns mycket få svenskfödda avkommor till Diarado på marknaden vilket talar för en viss fördel men så är han ju hingst vilket kan vara lite svårare att sälja i den här åldern.

Man får se helt enkelt om detta kommer ge något. Om inte så är planen att Activitys 2011 föl Hilton som också blev en hingst ska komma och hälsa på här på Lövholmen i sommar och gå med Qido och sedan får det bli kastrering helt enkelt efter sommaren. Än så länge är Qido inte så jobbig och visar inga direkt hingst tendenser, han är ju född sent (juli) så han är 1 år först om 4 månader så jag hoppas det kan fungera så som han gå nu dvs med stona fram tills dess! Kollar dock runt på lite alternativa lösdriftsvarianter om det inte skulle fungera april ut.

Fin är han i alla fall! 🙂