Sadelprovning & After Stable

Stall Lövholmen

Igår kom Sharpmans till Lövholmen! Anna i stallet har köpt sadlar därifrån och skulle träffa dem här i stallet så då passade Natalie på att vara med och se om det kanske kunde finnas någon sadel till Molly. En sadel kändes rätt, både för Molly och Natalie… men, det var ju en hoppsadel hon skulle ha!

Det var väl kanske väntat att en Crown skulle passa Molly som ju är en rätt rund ponny utan större manke och dessutom kort sadel läge dvs ryggen sluttar uppåt ganska tidigt så det visade sig efter Sharpmans expertis att det var ganska svårt att hitta en sadel överhuvudtaget som passade!! Natalie var i alla fall nöjd med dressyrsadeln och funderar nu på att beställa en sådan eller leta begagnad. Hoppsadel får vi leta vidare efter dock…

Anna provade dressyrsadlar för fullt och hittade en ny, brun istället för nuvarande svart, som troligtvis är klar för leverans inom ett par veckor. Kul detta med sadelprovning! Själv hade jag förstås inget ärende med sadlar även om jag suktade efter de fina Antares och Butet sadlar i bussen, men shoppade i alla fall en Antares lädergrimma på rea!! 🙂

After Stable!

Japp, det blev det senare på kvällen, några hyresgäster slöt upp och det blev en jättetrevlig kväll med skratt och ganska mycket musiksnack faktiskt.

Själv tog jag med mig min kompis Jameson trots att jag egentligen favoriserar alla sorters rött vin och efter midnatt fick jag också gå och hämta gitarren för då var det dags att skråla lite för egen maskin med kvarvarande festisar!

Nu är jag såklart jätteseg idag och förstår inte alls varför jag skulle vara uppe så länge…nä, nästa gång får vi börja tidigare!

 

Massor med gott hade vi på bordet, snacks och dip och en salig blandning drycker!

Mycket trevligt med After Stable – får snart börja smida planer för en kräftskiva i slutet av sommaren tror jag minsann! 😉