Seg, seg, seg…

Stall Lövholmen

Vaknat med huvudvärken from hell idag. Vet inte om det är pollen nu igen eller vad som är fel.
Är helt off idag. Kan inte koncentrera mig ens i en minut kring något och så massor att göra på det.
Stress, stress..

Träningen med Hibbi igår kväll för Haking gick jättebra, det kändes mer samspelt än någonsin faktiskt och sammanfattningen för det hela är ”enkelt” – det känns enkelt och bättre än så kan det väl inte bli?! 🙂
Det var till och med så högersidan som suttit rejält fast börjar att ge med sig. Red i och för sig ett ordentligt pass dagen innan vilket gjorde att hon verkligen gick på mina hjälper, det blir ju lite förvirrande för en häst att ridas av flera och jag insåg just vikten av att jag måste rida henne mer själv inför tävlingarna. Mest för min egen skull för så olika rider vi inte, men för att ha henne verkligen med ”mig” inför tävling.
Hon har i alla fall gott förtroende i hoppningen, hon är hinderklok och hon är modig.
Så jag vågar snart tro att det här är en häst för stora klasser.
Det känns fantastiskt! 🙂

För min egen del är jag mest nöjd med att jag lyckats börja stå stadigare i lätt sits i galoppen på Hibbi, det blir så mycket ”lättare” i anridning och över hinder om man kan vara lätt själv. Även landningen blev bättre av det förstås då jag kunde vara mer upprätt och inte falla fram som det gärna blir om man sitter ned emot hindret och Haking hade inte mycket att tillägga igår, bra förstås men ändå roligt när det blir något att jobba på till nästa gång. Jag fick bara läxa i skänkelvikning denna gång 😉

Ska bli spännande att se hur det kommer gå i Märsta i helgen, vore så roligt om hon kunde kännas så här fin även på tävlingarna, avslappnat och ändå väldigt framåt och med sug på hinder.

Även Ph förvånade lite igår, hon var mer på hugget än vanligt och galoppen kändes rund. Idag rider jag henne och sedan Activia på träningen för Pelle, för tillfället är jag inte sugen på att lämna sittande position ens, har för mycket i huvudet tror jag, då brukar jag få huvudvärk. Så segt.

Det är rörigt med flytten tycker jag, även om vi kämpar på för att förbereda allt så tappar man liksom luften lite till och från och så känns det bara superjobbigt allting. Hinner inte med allt jag vill och en så enkel sak som att åka och handla mat eller äta med för den delen känns som värsta projektet. I alla fall idag, det går nog över.

För en gångs skull ett kort blogginlägg – på återseende utan huvudvärk! 😉