Skrållan på pay´n jump

Stall Lövholmen

Idag har vi varit på Runsten med Skrållan och Tessan som hoppat på den fina gräsbanan! Det gick jättebra för dem och det är både roligt och en lättnad att Skrållan är igång igen efter sin ryggoperation och att det går så bra med hennes ridning och vidareutveckling. Tessan har skött om detta åt mig sedan jag bröt benet och de passar väldigt bra ihop! Förhoppningsvis hinner vi med fler pay´n jump dagar medan Tessan har tid!

broddarSkrållan var ”tävlingspigg” som vanligt och skuttade glatt runt på den stora banan, gjorde lite krumpsprång här och där och glodde lite som hon brukar men verkade allmänt nöjd med situationen trots att hon kom in från beteshagen strax innan vi skulle åka 😉

Blev lite fix med broddar och sånt innan det var dax att börja rida fram men att få rida på den här fina banan är ju verkligen nyttigt för hästarna så det är det värt och vi var även ute i god tid (för en gångs skull!) så allt flöt på bra.

Natalie var med eftersom inte jag kan vara hästskötare fullt ut än 😉 och hon tog förstås också jättefina bilder som vanligt, själv filmande jag men har inte laddat över filmen till datorn ännu. Bilderna däremot är redan klara och kommer här!

thereseskrållan1thereseskrållan2thereseskrållangaloppthereseskrållan3

Nu ska Skrållan vila en vecka och sedan rider Tessan lite igen så får vi se om det blir en pay´n jump i juli igen beroende på hur Tessan har tid. Skrållan vill nog gärna hoppa mer i alla fall 😀