Sommarmys!

Stall Lövholmen

Det har verkligen varit fina dagar på den här sommaren så här långt. Jag är ju inte så mycket för varmt väder, tycker mest det blir jobbigt faktiskt, vår och höst är min favoritårstid! Men än så länge har det varit behagligt väder i år eftersom det blåst en hel del dagar, perfekt för min smak 🙂

I torsdags, nationaldagen, befann vi oss i Sorunda på deras årliga festival. Fredo skulle spela med SP99 som husband på deras allsångskväll. Trots att det skulle bli lång väntetid att åka med Fredo direkt när han skulle dit och rodda upp sina saker och repa osv så åkte jag ändå med direkt istället för att få skjuts med pappa som erbjudit sig att köra dit mig lite senare.

strawberrywineJag satte mig bekvämt tillrätta i Fredos lyxiga bil och såg på den fina utsikten åt alla håll tillsammans med ett glas jordgubbsvin som jag vid tillfälle fått av Hanna i stallet, jag kände att nu var det dags att öppna flaskan 😀
Medan Fredo svettades på uppe på scenen så läste jag tidningar som jag aldrig hinner läsa, svarade på mail och smuttade på mitt vin!

fredotrummar

Kryckade då och då iväg till dem för att kolla in hur det gick och lät. Det var väldigt trevligt även om det var lite väl lång tid att vänta innan det blev dags för själva konserten. Mycket folk var det som kom sedan när det var dags!

utanpublikmedpublik

Sorunda är helt fantastiskt måste jag säga, vilken landsbygd, påminner verkligen om Delsbo! Minns att jag tyckte det när vi flyttade till Sorunda från Delsbo där vi bodde i många år innan det blev först blev Frölunda i Sorunda och senare då Botkyrka som bekant 😉

Helgen har annars gått i vanlig takt med jobb i studion varvat med turer runt gården för att hälsa på hästarna och Natalie. Gullan spenderar ju veckan långt ifrån Sverige och på stranden så denna vecka är vi ”ensamma” i stallet. Några personer har varit ute och provridit under veckan då jag letar en till medryttare för att få hjälp med ridningen då det blir mycket för Gullan med alla… Annonsen på Skrållan har ännu inte gett så bra respons. Kanske är det fel tid att sälja nu eller så blir många avskräckta av hennes ryggskada, synd eftersom hon är väldigt fräsch men svårt att förklara det för (okunniga) köpare som inte känner vare sig hästen eller mig.

Själv tycker jag att det går riktigt bra med benet. För varje dag är det något nytt, exempelvis så börjar jag se vissa delar av benet då och då, alltså att svullnaden går ned så att man kan se konturer av små ben här och där, sådant man absolut inte lägger märke till annars.

Jag känner mig sååå ridsugen nu, önskar att jag kunde gå ut tidigt på morgonen och ta mig en tur som jag brukar på sommaren, fint väder och mysigt att galoppera i hagen hemma!

Får nöja mig med att jag i alla fall lagt lite mer vikt på benet nu och kan stå i god balans på båda benen även om det inte är full belastning på vänster ännu.

jagutankryckor

Ju närmare onsdag jag kommer desto mer otålig blir jag. Hörde från min ”granne” på sjukhuset via vår kontinuerliga sms konversation sedan vi träffades att hennes läkare sagt att det mycket väl kunde ta 8 till 12 (!!!!) veckor innan frakturen var läkt. Suck!!!!! Hoppas att det inte är så i mitt fall. På onsdag är det 8 veckor och då får den faktiskt ta och vara bra så jag kan börja gå!!