Stall-shopping

Stall Lövholmen

När det nyligen blev en ny gödselcontainer för hästgödsel gick det inte längre att använda min stora och bra mock kärra 🙁 så det fick bli en tur till Granngården i veckan för att köpa en ny och som vanligt slank det med lite fler saker 😉

Köpte först och främst en ny mock kärra i lite smidigare modell, tror den är lika som stora stallets kärror men denna är svart, väldigt skönt för nu går det enklare att tömma, både i avantens skopa och i containern! Lite dyrt dock med 1000 kr för en skottkärra, eller?

Passade också på att skaffa 2 till foderkrubbor som kan hängas på staketet när lösdriftshästarna får sitt kraftfoder och så blev det två piggborstar och några wet flex lindor, behövs ju allt oftare i gula ”sjuk” stallet ha ha 😉 Det slank också med en fräsig grön okrossbar grep!! 😛 Har ju provat dessa ett tag nu och bättre grep finns inte! De håller vad de lovat än så länge i alla fall!

Hade vissa svårigheter att få med den monterade kärran hem men envisades med att ta en monterad istället för en omonterad lat som jag är så in i bilden skulle den!!