Strålande sol och ledig!!

Stall Lövholmen

Vilken härlig dag idag, frisk höstig luft och strålande sol! Det var länge sedan det var så fint väder. Efter gårdagens invigning och de senaste veckornas intensitet på arbete och stress har jag tagit mig en ledig dag idag vilket betyder att bara rida hästarna 🙂

Vaknade förstås tidigt imorse ändå men jag brukar göra det när jag vet att jag inte behöver gå upp tidigt, annars är jag förstås jättetrött och vill inte alls gå ur sängen.

För tillfället sitter jag hemma i soffan och blickar ut över gården och njuter av att äta väldigt onyttigt av överblivet snacks från igår med cola till.. till frukost 🙂 Ha ha, min ”favorit-frukost-på-ledig-dag”!

Har tänkt spendera större delen av dagen inomhus med bland annat en del blogg uppdrag att skriva (har ju inte direkt hunnit tidigare!) så lite ”jobb” är det ju idag ändå men inte som jag ser det.
Imorn är det igång igen med nya tag men först och främst är det studion som denna vecka ska bestå av, har fått ett uppdrag som jag måste färdigställa innan veckan är slut och sedan är det väl en del kvar att göra såklart på stallet även om det är ”klart” 🙂

Var ute tidigt imorse och fotade lite kring stallet när det är så rent och snyggt från igår, hästarna var förstås nyfikna och tittade fram mellan äppelträden! Va mysigt det ska bli med ”eget” stall! 🙂