Studio. Fest. Hästar. Studio. Fest. Hästar…

Stall Lövholmen

Vilken härlig kombo va? Studio, fest och hästar. Men mest studio faktiskt även om det varvas med de andra aktiveterna ha ha… Efter en tids intensivt arbete i studion de senaste veckorna är jag i alla fall ”tillbaka i stallet” igen – skönt! Under tiden har jag haft fantastisk hjälp av en ny medryttare som sedan början av sommaren hjälper till med mina hästar utöver Gullan. Jag är så tacksam att få mer avlastning på hästfronten när jag behöver jobba och både hästarna och Jessica har blivit väldigt förtjusta i varandra!❤️

Jag hade länge funderat på det här med att ha någon mer hjälp med hästarna. Gullan och jag har ju hängt ihop länge nu och hjälpts åt, över 6 år. Men eftersom det trots allt är 4 hästar vilket innebär mycket jobb när alla är friska och igång så har det känts nödvändigt att hitta någon mer som kan hjälpa till. Att driva mitt skivbolag, skriva musik och jobba med artister tar mycket tid och framförallt energi och utöver det så är det gården och hästverksamheten att sköta och tänka på också, så jag har att göra oavsett om jag får lite avlastning här och där. ?

Precis i dagarna så är Chindra riden de första gångerna efter sin långa vila och hon har visat förvånansvärt fin form redan från start. Det visade sig ju efter ett antal månaders behandlingar och utredning att hon har trubbel både i rygg och bakknän vilket skulle kunna bli ett problem med hållbarheten men kan lika gärna fungera, vi vet inte än. Så det är väl en 50/50 chans på det hela och det enda sättet att ta reda på vilken sida som väger över är såklart att få igång henne och prova. Hittills ser hon väldigt ren ut i sina gångarter och även bra i formen trots att hon borde vara i jättedålig form kroppsligt egentligen efter så lång vila så det ser positivt ut!

Jag däremot är inte direkt som Chindra som vilar mig i form. Tvärtom! Puh…!?
Men det är bara att kämpa på i början så brukar man komma igång sen!

Min rensningsperiod både hemma och i stallet som jag skrev om sist blev till slut klart och när jag ändå var igång beslöt jag mig för att organisera mina garderober lite.

Ikea har verkligen oslagbart praktiska lösningar till det mesta.

Himla skönt i själen att få lite ordning och reda. Konstigt det där att man inte kan hålla ordning vartefter, det är inte min starka sida. Total oordning till ordning, sedan total kaos igen etc etc. Just nu är det fortfarande rätt så ordningssamt även om det gått några veckor sedan bilden…?

Jag har legat i på sociala fronten (jag försöker ju bättra mig där ha ha) och det har varit både trevligt umgänge och typ ”vinprovning” med Madde och Jonas… (jag har ju nyligen lärt mig det där med att vitt vin kan fungera istället för rött)

… och mysigt umgänge med Sara..

…när vi var och kollade på Fedos gig på väääääldigt mysigt ställe i Enskede…

Sedan beslöt vi oss för att köra kräftskiva hemma, förstås med krocket aktivitet som vanligt ha ha?
Vi börjar bli löjligt seriösa med detta nu så Fredo klippte till och med en fin krocketbana!

Vilket uppskattades av kräftskivegänget!

Vi hade som vanligt också en jättetrevlig kväll med en massa jam i vårt vardagsrum efter maten!?

Denna vecka är det några dagars ledighet när jag istället fått serie mani och har svårt att lämna nuvarande egentligen ganska innehållslösa men ändå beroendeframkallande typiskt amerikanska serie Hart of Dixie. Ja, det är inte svårt att hitta saker att göra direkt.?

Slutet av veckan består dock i jobb i studion igen när ett nytt artistsamarbete drar igång.

Just det, jag måste ju uppdatera lite om katten Smirro också som fått en ny uppskattad säng. Se så nöjd han ser ut va??

Och så slutligen en matbild, av ytterligare något jag lärt mig att gilla nämligen sushi! Vi handlade på Ica Kvantum i Kungens Kurva och i samma byggnad fanns detta väldigt seriösa sushi ställe med jättegod mat, ett tips om ni är i krokarna!

Eftersom det var länge sedan jag postade matbilder så passar jag på att flika in även denna eftersom det här ägget måste vara det snyggaste jag fått till i mitt liv tror jag…?

Jaha, det blev ju en väldig blandning av alla ämnen i detta inlägg inser jag. Men det hinner ju hända en del på några veckor även om det mesta är vanliga life goes on aktiviteter.

Stundande livsinriktning med studio, hästar och fest fortsätter vidare om än med ett litet uppehåll på festligheterna just nu för att istället blir en lite rejälare variant om ett tag?? så tills dess blir det mest studio och hästar. På återseende!