Tävling Runsten!

Stall Lövholmen

Tävling på Runsten idag med Phantasia, gick verkligen jättebra måste jag säga, en otroligt bra och jämn runda och jag red precis som jag skulle, ytterhand och inner skänkel, träningen har gjort enorm nytta och inte bara på det fysiska planet utan även mentalt är träningen för Haking väldigt givande, det känns väldigt bra att det också blir ett påtagligt resultat!

Kom i alla fall 5:a idag, mycket nöjd! 🙂

Nu låter det kanske inte som någon direkt nyhet att det är så man ska rida men det är på ett visst aktivt vis som jag inte tidigare gjort så som jag gör nu och det hjälper mig väldigt mycket att fokusera på min ridning istället för på banan, då kommer hindren av sig självt och jag upplever inte att det går snabbt emellan hindrena som jag annars gör, toppen verkligen! Hoppas det kan fortsätta i samma spår nu!

Åkte själv idag, Natalie har fått ”ledigt” idag och Fredo var inte hemma, Gullan glömde jag fråga så jag åkte helt enkelt som på gamla tiden själv med hästen och det gick ju jättebra, hon är så snäll Phantasia så det är inga problem alls. Lite otålig men annars väldigt lugn generellt.

Imorn är det Mälarhöjden och första 1.20 klassen på ett tag, Phantasia har känts trött i veckan och var även lite matt idag, hoppas det inte är något fel nu när det går så bra 🙂 Hon är i alla fall lycklig i hagen nu och tävlingen är ju inte förrän på em imorn så det blir ju en del vila emellan med tanke på att jag var färdigtävlad kl.9.30 idag, skönt med tidiga klasser dock, då har man hela dagen till att göra mer saker på 🙂

Måste inflika lite superlativ kring mitt nya stall (igen!) och att det är så fantastiskt skönt att bara vara där och ha ”allt” tillhands inom bara några meter hit och dit, lastbilen är det bara att backa in hela vägen till stallet, väldigt enkelt att packa i och ur och jag står inte i vägen för någon annan osv. Det är verkligen toppen!

Den ganska lilla ”stallplanen” jag har fyller sin funktion bra och känns inte så liten som jag först tyckte men det är klart att när hösilage och strö kommer flyttas över där så blir det väl lite mindre plats men lastbilen ska nog gå att klämma emellan ändå! För övrigt har jag ju boat i stallet nu i en vecka snart och har verkligen INGET att klaga på!!!! Allt är bara helt great! Möjligtvis då att det är lite jobbigt med den enorma leran i hagen som ska spolas varje dag men det har ju inget med stallet i sig att göra. Stallet är helt fantastiskt!