Träning med Activity-klanen!

Stall Lövholmen

Activia och Chindra var med på samma träning igår, det är inte ofta det händer att två av mina hästar är med på samma träning så det var ju väldigt kul! Själv red jag förstås Activia och Jennifer hoppade Chindra. Phantasia hade jag redan hunnit hoppa i den första gruppen. Puh! Svettigt var det!

phoaträning

Känns skönt att alla hästarna fått sig en bra träning inför morgondagens tävling på Sundbyholm.
Phantasia fick hoppa lite större språng igår och det kändes lite vingligt men ändå bra. Det är ju dags nu att ta ett steg vidare speciellt eftersom hon kommer i bättre och bättre form nu!
Trodde det skulle bli stressigt att hinna med att byta häst mellan grupperna men det gick så bra att jag till och med hann skritta av en lång tur med Ph efteråt, skönt!
Det vill man ju hinna med när det blev ett intensivt träningspass!

phvägen

Activia är inte riktigt med på noterna på träning ännu, hon är lite spänd och tittar till på bommar och hinder, hon har onekligen lite kom-igång-sträcka hon med innan det faller på plats trots så många starter och träning förra året. Det gick i alla fall bättre mot slutet av träningen och idag dagen efter kändes hon pigg och fräsch. Jag hoppas på att hon inte ska bli skrikig och jobbig imorgon på tävlingen så som sist på Mälarhöjden, vore roligt om vi kunde få en fokuserad och avslappnad runda nu!

Chindra var ju faktiskt helt fantastiskt duktig igår med alla ”svåra” övningar som det blev för henne, hon som aldrig gjort en sådan här träning förut och ärligt talat trodde jag nog inte hon skulle få till det så bra som det blev! Men Jennifer visade hur hon skulle göra och så hoppade hon bara på, hon är verkligen en ”äkta” hopphäst – hoppa det kan hon, och galoppen kommer dessutom mer och mer nu, hon utvecklas för varje vecka som går!
Kan avslöja att hon ska dressyr debutera nästa vecka också!! Med Gullan förstås! Så det filas för fullt på alla håll, Jennifer hoppar och Gullan dressyrar och jag, ja jag försöker nog mest rida och sitta kvar ha ha 😀
Jag kan intyga att det inte är så enkelt att rida Chindra som det ser ut när Jennifer och Gullan gör det!

Men imorn blir det först och främst en 1 m debut för Chindra, hon avancerar ju som sagt för varje tävling 😉 På Sundbyholm är lägsta klassen 1 m och den ska både hon och Activia hoppa.

Mer hopp-rapport kommer efter imorgon alltså!
Nu är det dags att sova även om vi skönt nog inte ska åka supertidigt imorn.
Natti, natti… <3