Träningarna igång!!

Stall Lövholmen

NU är det äntligen så att alla träningar kommit igång, inte alla är med ännu och tränar men ju närmare vi kommer september så är hästarna igång och allt blir ”som vanligt” igen!! Kul 😀

Själv har jag hunnit hoppa för Pelle en gång tillsammans med Natalie, Elin och Amanda, Carita hade föhinder till hoppningen denna gång 🙁 Flera stallet red dressyr före hoppgruppen, bland annat Gönül som är ny för Pelle liksom Amanda (i hoppgruppen). Alexandra och Therese har också redan dressyrat lite redan för Pelle liksom Anna.

I veckan har det varit första Haking träningen som redan är full vilket är jätteroligt, det kommer till och med långväga ekipage för att träna just för Haking! Dock är det flera, ex Lisa o Ellen, som inte har hunnit flytta in här ännu och således inte är med på träningen ännu. Det var väldigt kul att komma igång med Haking hoppningen, jag red Phantasia som är fint igång och det är första gången hon hoppar för Haking, men nu blir det allt fler gånger!!

Vartefter veckorna går kommer träningen utökas med fler och fler som ska vara med, tror Pelle dressyren kommer upp i 10 ekipage totalt när det är fullt! Han kommer vara bli hes varje torsdags morgon!! ha ha 😀

Hoppas kunna få lite träningsbilder att lägga in här i bloggen vartefter veckorna går men det ska ju finnas tid till allt så det återstår att se om det hinns med!