Trimdax!

Stall Lövholmen

Manarna och svansarna växer som ogräs på hästarna, det är inte något jag direkt prioriterat men nu fick det vara nog! Lite mer balanserad på vänsterbenet kunde jag stå den tid det tog att klippa allas manar och Natalie assisterade för att även spraya glansspray och klippa svansar och en och annan pannlugg!

chindrapannluggHibbi var först ut, sedan Chindra och så Skrållan och sist Phantasia.

Alla tyckte det var så mysigt att bli pysslade med. Jag också! Att pyssla med dem alltså 😉 Det var länge sedan och jag hoppas ju som ni vet att det inte ska ta så länge till. Nu är det bara två dagar kvar till onsdag och mitt återbesök!

Det känns nästan lika spännande som när hästarna blivit behandlade och man ska tillbaka till kliniken och få det där sköna beskedet att det bara är att tuta och köra igen eller dessvärre också det dåliga beskedet att det inte är så. Något av dessa blir det ju för mig med. Hoppas förstås på det förstnämnda!

Här kommer några bilder från gårdagen, glömde förstås att fota alla men Chindra och Skrållan fick i alla fall vara med på bild! Inte kanske den rakaste trimningen jag gjort men det får duga inför betessläpp! Sedan har de långa manar igen… 😉

chindramanklipptskrinteklipptskrklippt

Helst skulle de ju också tvättas allihop men det kanske får bli ett höstbad i år istället för vårbad eller sommarbad som nu inte blir av för där går nog gränsen för min balans att hoppa omkring bredvid en blöt häst som inte vill stå still!

Fredo tvättade Avanten idag och den blev så fin! Så vi har haft en ”nyttig” söndag och varit ute hela dagen nästan trots en del rejäla regnskurar! 🙂