Update Chindra

Stall Lövholmen

Senast jag skrev var Chindra hemkommen och behandlades för den luftvägsinfektion hon fick i samband med operationen av lösa benbitar. Under min bortvaro på sjukhuset blev dock Chindra tvungen att åka tillbaka till kliniken för starkare behandling då den den hon fick hemma inte hjälpte fullt ut.

Hon har nu varit där i dryga 2.5 vecka totalt… Känns hopplöst att det inte släpper, det har varit oroligt från veterinärens sida att hon fått lunginflammation eller vatten i lungan av den kraftiga luftvägsinfektionen men än så länge verkar hon ha klarat sig. Hoppas nu att det går åt rätt håll.

Hon är fortfarande inte hemma dock, nu efter helgen på tisdag ska hon förhoppningsvis få komma hem igen och till hjälp har jag min bror Pelle och Natalie som kan åka och hämta henne, väldig tur måste jag säga att Pelle har körkort för lastbilen och att han och Natalie överhuvudtaget kan ställa upp. På kliniken har de också varit fantastiska och hjälpt till för att få det att fungera när jag inte kunde köra själv eller ens var vid normalt ”medvetande”.

När Chindra kommer hem har hon fortfarande konvalescens tid kvar av själva operationen, dvs hon ska stå på boxvila ca 3 veckor till skulle jag tro att det är, men Chris har sagt att det är ok att hon står i den stora fölboxen och också får gå ut i sjukhagen som hör till boxen, det är ju skönt för boxvila är ju inte kul. Speciellt inte för en 3 åring men nu har hon ju å andra sidan fått vänja sig ordentligt vid detta i och med klinikstiden.

Är väldigt oroad att detta ska ruinera mig, har aldrig haft en häst på klinik så här länge och vet ärligt talat inte alls vad det kommer att kosta. Även om försäkringen täcker själva uppstallningen och behandlingen av luftvägsinfektionen så finns det ju också ett tak i försäkringen där det tar stopp i ersättning.

Jag hoppas inom kort att få kontroll på detta problem som kvarstår så jag vet vad som händer och också att Chindra ska komma hem, saknar henne när jag är ute och hälsar på hästarna och hoppas i och med hennes planerade hemkomst att det inte ska bli några fler problem med hästarna nu. Att jag själv pga benet inte kan delta med hästarna alls än så länge och Natalie och Gullan sköter allt är en sak, men att det också ska bli en massa sjuk-strul med hästarna är verkligen helt värdelöst!

Vill INTE ha mer otur nu!!!!!!

chindraiknäet