Var är tiden?

Stall Lövholmen

Jag kan bara inte förstå hur allting kan gå så snabbt hela tiden. Veckan som varit har hästarna vilat, jag har spenderat all vaken tid i studion för att göra nytta. Det har verkligen inte gått bra, tankarna står helt still och inget vettigt har blivit gjort. Det var som om min mini semester gjorde så att hårddisken la av och skärmsläckaren gick på. ”Datorn” i mitt huvud verkar i alla fall helt ur funktion just nu 🙂

Avslutade veckan med att ta tag i ett projekt jag inte slutfört vilket nog var det bästa draget den här veckan, då slapp jag tänka på att man som låtskrivare och producent hela tiden ska komma på nya fräscha produktioner som ska låta 2013 vilket ibland är totalt övermäktigt och ibland så väldigt lätt.

Oftast har jag så mycket idéer att jag inte får någon ordning på det, det finns ju också tusen musikstilar jag vill jobba med så de dagar jag inte jobbar med ett konkret uppdrag passar jag på att låta fantasin och kreativiteten flöda för någon låt eller produktion jag brinner för och hade hoppats det skulle gått ”hett” till den här veckan. Men det gjorde det inte. Jag stirrade mest på en dåligt upplöst skärm hela dagarna och tänkte så jag fick ont i huvudet som resultat. Varje dag. Suck.

Veckan som börjar med idag har jag så mycket att göra att jag knappt kommer hinna vara i studion, kanske lika bra det men den senaste tiden har jag bestämt mig för att satsa ännu mer på studion och då vill jag ju såklart ha tid för att vara DÄR och inte någon annanstans.

Det känns hur trögt som helst att komma igång med hästarna igen av någon anledning, troligtvis pga mitt ben just nu, det har ju också gått på semester under dessa två veckors uppehåll som det varit för mig med ridningen i och med dels semester veckan och dels viloveckan för hästarna nu efter det.

För inte alls länge sedan var ju allt extremt aktivt och igång, tävlingarna har ju precis avslutats och klart att det var skönt att komma ned i varv men det gäller ju att varva upp lite igen i alla fall. Men uppförsbacken känns lång nu och jag drömmer mig tillbaka till hotell rum och ledighet..

Har valt att inte stressa igång med hästarna för att kunna vara med på Haking träningen imorn, tar denna vecka som mjukstart och så får första träningen bli för Pelle nästa vecka med Hibbi.

Har sällan en full kalender utöver det vanliga jag har att göra men denna vecka är det tider att passa varje dag och såklart på dåligt tajmade sätt så det är bara att försöka organisera allt runt omkring så det passar ihop någorlunda. Idag ska jag och Fredo köra saltning och vattning i ridhuset eftersom det börjar frysa ute nu. Har väntat in i det sista med detta för att det ska hålla så länge som möjligt istället eftersom jag inte vattnar sedan under vintern pga frysrisk. Ska bli skönt att få det gjort även om nästan en heldag går åt till sådant och det inte sker så ofta heller för den delen.

Nya hyresgäster är på ingång till de sista lediga boxarna och det är en massa tänkande och organiserande kring det för att det ska bli så bra som möjligt för alla med stallpass och träningstider. Träningen efter jul är så pass full att jag undrar om alla kommer få tider snart..? Det går verkligen i perioder, denna termin har det varit tvärtom.

Nej, nu måste jag rusa ut och få något gjort, betar av ”att-göra-listan” vartefter och ser fram emot helg snart igen och hoppas tiden saktar ned lite snart? 🙂