Vilodag

Stall Lövholmen

Idag blev det en vilodag, det blev helt enkelt för mycket aktivitet igår.

Efter att ha samtalat med Huddinge idag på eftermiddagen förstår jag också nu att det var rätt med en vilodag, de verkade en aning bekymrade över min framfart och menade att frakturen var mycket komplicerad och även om de var väldigt nöjda med operationen så var det inte tal för mycket ansträngning och benet SKA vara i högläge mer än vad jag haft det senaste dagarna. De sa att en ramling räcker för att krasha ALLT igen! Usch.. nu blev man ju nervös att röra sig igen, jag som tyckt det gått så bra.

I början var foten väldigt svälld, det största problemet sitter i foten så som jag ser det, den blir väldigt tjock och orörlig och jag inte rör på den (mig) och det är inte bra så jag har ju hållt igång och visst har jag haft den i högläge men vartefter dagarna gått har den känts bättre och jag har ändrat läget till att vara lite överallt, benet har känts bra så jag har haft lite hur som, rakt, böjt osv. Men detta fick jag då bakläxa i.

Inte lätt att veta dock eftersom de inte gav den här informationen DIREKT när jag åkte hem???!!! 🙁

Så nu tappade jag mitt humör lite, han sa också att det är 8 veckor (!!!!) utan belastning, herregud, det är ju inte lätt att hoppa på stackars högerbenet så länge?! Musklerna i vänsterbenet kommer verkligen att vara helt BORTA! Gäller att försöka jobba med sjukgymnastiken men där vet jag inte heller hur mycket jag ska göra per dag?

Hoppas få mer och bättre svar på måndag om en vecka, den 6 maj, då ska jag på åb och träffa läkaren och också ta bort stygnen 🙂 ska bli skönt att slippa ”katterna” som hänger på mina ben med sina klor djupt inne i benet, det är så det känns… och så allt blod som rusar i benet när man ska stå upprätt eller sitta.

Ja, detta var väl kvällsrapporten för idag av projekt ”brutet ben” så det har blivit mycket TV, ringande och surfande idag… suck, inte lätt att underhålla sig med dessa medel dagarna i ända..

Väntar för tillfället på att få besked om Chindra får åka hem imorgon, hoppas…!