Phantasia

Född 2003 e. Feliciano – Angard – Phaeton x ca 166 cm hög och uppfödd av Annelie Leifstedt i Göteborg. Phantasia fick ett stoföl som 4-åring, när jag köpte henne var hon 5 år och gick som fölsto 2008 när vi deltog i 4-årschampionatet liksom i 5-årshoppningarna i Falsterbo och Breeders 2009.

Phantasia har hittills tävlat t o m 1.30 hoppning med mig och Msv B dressyr med Ulrika Stenberg. Hon är en riktig allround häst med ett stort hjärta och en härlig inställning till arbete! Hon är alltid är positiv och så snäll, älskar mat och vill ha allas uppmärksamhet – stallets drottning!

Chaccindra

Född 2010 e. Chacco Blue – Quite Easy – Adept ca 172 cm hög. Egen uppfödning.Chindra är barnbarn till en av mina bästa tävlingshästar Activity som visat sig nedärva sina fina hoppkvalitéer i flera led och inte bara till sina 5 egna avkommor däribland Aquileya som är mamma till Chindra.

En häst med stor kapacitet och potential men lite otursförföljd och behövt tid på sig att växa och mogna. Chindra har hittills startat lätta klasser i hoppning med mig och Jennifer Larsson samt LB dressyr med Ulrika Stenberg. Favoritsysselsättning i hagen tycker Chindra är att galoppera fort och göra tvärnitar för att sedan balansera runt på bakbenen – stallets busigaste!

Hibbi Bibbi

Född 2008 e. Hip Hop – Landgraf I – Montevideo ca 170 cm hög och uppfödd av Lars Forsström i Skåne.

Hibbi köpte jag som 4-åring, en häst med mycket hoppning och rörelser i sig som gärna vill titta både en och två gånger på saker och kan bli lite spänd ibland om det går för fort. Hon har fått tid på sig att utvecklas i sin egen takt och har hittills tävlat 1.10 hoppning med mig och LA dressyr med Ulrika Stenberg.

Som en tavla att se på och en häst som älskar att ströva omkring i skogen på härliga uteritter där hon stadigt trampar på som ett fyrhjulsdrivet fordon. Är något riktigt, riktigt roligt så slår hon hårt i marken med ett framben, men annars är hon en väldigt försynt och lite försiktig häst – stallets raraste!

Activia

Född 2009 e. Camaro M – Adept – Brabant ca 165 cm hög och uppfödd av fam Eckert i Jönköping.

Avkomma till Activity och moster till Chaccindra. En riktigt tävlingshäst som sin mamma! Älskar att hoppa och tycker allt annat är trams. Skänkelvikning? Nej tack. Bara hoppning och att galoppera fort är viktigt att kunna tycker Activia.

Activia fick ett föl innan jag köpte henne som 5-åring och vi tävlade semifinalen i 4-årschampionatet samma år och kom en placering ifrån finalplats! En häst med mycket energi och vilja men med mer känslighet än sin mamma. Activia har hittills startat 1.10 hoppning och väntar otåligt på nya utmaningar på tävlingsbanorna – stallets hopp-prinsessa.