Många är de hjälpsamma människor som gjort och gör det möjligt för mig att genom åren i mot- och medgång hålla mina hästar fina, friska, igång och väl omhändertagna.

Tack!

Rory som formar hovar fint och hjälper till med tappskor när det behövs. Chris som analyserar skador och förbättrar hästarnas träningsupplägg. Ada som knådar och alltid ställer upp med sin equiterapeutiska expertis. Gönül och Linn och Alexandra som skött och sköter mitt stall. AK som tar hand om hyresgäster. Mia som ridit in och tävlat bångstyriga unghästar. Therese och Sara som ridit mina hästar när jag inte kunde. Alla medhjälpare som varit involverade i Chindra. Jennifer som guidat hästar på tävlingsbanan. Natalie som groomat och fotat i åratal och hjälpt till med allt mellan himmel och jord. Madde för trevliga stunder på tävlingar och träningar. Alla ni Tränare som får mig att bli en bättre ryttare. Pappa som byggt stall och ständigt lär mig hur en gård ska skötas. Mamma som alltid stöttat. Fredo för allt.

Ett värdefullt samarbete

Hjälper mig troget och tacksamt med hästarna till vardags gör sedan 2010 Ulrika ”Gullan” Stenberg. Med fyra egna hästar är det mycket struktur och planering som krävs och att ha en hjälpande ryttare tillhands när det är mycket på jobbet eller i livet är så mycket värt.

Gullan som också flitigt tävlar alla hästarna i dressyr!